پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا الجزیره: ایران در حال اعمال فشار حداکثری علیه ترامپ است در پی بسته شدن تنگه هرمز؛ نتانیاهو دستور توقف حملات نظامی در لبنان را صادر کرد قالیباف، عراقچی و باقری‌کنی در راه ژنو + جزئیات ترکیب تیم مذاکره‌کننده ایران با آمریکا ادعای سنتکام درباره «افزایش تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز» تنگه هرمز دوباره بسته شد + بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا فوری / هیئت دیپلماتیک ایران عازم سوئیس شد تنگه هرمز را تا عقب‌نشینی کامل اسرائیل از لبنان مسدود کنید نعیم قاسم: گزینه‌ای به نام تسلیم وجود ندارد/ شکست طرح نابودی حزب‌الله ابوعبیده: تلاش‌های اشغالگران برای جدا کردن جبهه‌ها راه به جایی نمی‌برد تحرک چهار سوخت‌رسان آمریکایی در خاورمیانه فرانسه درباره لغو تحریم‌های ایران شرط گذاشت نتانیاهو: تا هر زمان لازم باشد در جنوب لبنان می‌مانیم حزب الله: دشمن اسرائیلی هیچگاه به توافقی پایبند نبوده است

در خواست نماینده فلسطین از سران سازمان ملل

در خواست نماینده فلسطین از سران سازمان ملل نماینده دائم تشکیلات خودگردان در سازمان ملل در نامه‌های مشابهی به مقامات این سازمان خواستار حمایت از حق تعیین سرنوشت ملت فلسطین شد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۱ - ۰۷ تير ۱۳۹۹ - 2020 June 27
کد خبر: ۴۷۸۸۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ «ریاض المنصور» نماینده دائم تشکیلات خودگردان فلسطین در سازمان ملل سه نامه مشابه به «آنتونیو گوترش» دبیرکل سازمان ملل، رئیس دوره‌ای شورای امنیت در این ماه (فرانسه) و رئیس مجمع عمومی فرستاد.

 

بر اساس گزارش خبرگزاری «سما»، المنصور در این نامه‌ها که به مناسبت سالروز صدور منشور سازمان ملل (۲۶ ژوئن) به مقامات مذکور فرستاد، خواستار حمایت از منشور مذکور و تعهد به اهداف آن شد.

 

وی همچنین جامعه بین‌الملل را به حمایت از حق تعیین سرنوشت و حقوق اساسی انسانی و کرامت تمام ملت‌ها از جمله ملت فلسطین فراخواند.

 

المنصور افزود، به دلیل متشنج شدن وضعیت در فلسطین از جمله قدس شرقی و ادامه تنش‌ها در نتیجه جنایات غیرقانونی رژیم اسرائیل علیه ملت فلسطین، درخواست وی از هر زمان دیگری فوریتر است.

 

وی تأکید کرد: در نتیجه عزم اسرائیل برای الحاق بخش‌هایی از کرانه باختری وضعیت به شکل خطرناکی رو به وخامت است... علیرغم تمام هشدارها، اسرائیل به اقدامات غیرقانونی خود در راستای مقدمه‌چینی برای الحاق رسمی اراضی و رفتن به سمت شهرک‌سازی، تخریب منازل بیشتر فلسطینی‌ها و آواره کردن غیرنظامیان فلسطینی بیشتری با توسل به زور ادامه می‌دهد.

 

منصور سپس قصد رژیم صهیونیستی برای اشغال بخش‌هایی از کرانه باختری را جنایتی دیگر در ادامه سلسله جنایت‌های رژیم صهیونیستی خواند و افزود، پایان اشغالگری در فلسطین مسؤولیتی بین‌المللی است که جهان نباید از این به بعد از آن شانه خالی کند./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار